ÜRÜNLER

FIO Sistem Açıklaması

FIO Sistem Açıklaması


Kunhke FIO

Kuhnke’in FIO, bir EtherCAT ağındaki işlem sinyallerini birbirine bağlamak için I / O modüllerinden oluşan bir sistemdir. Kuhnke FIO, Kuhnke FIO kontrolörü, Kuhnke FIO veriyolu kuplörü ve çeşitli Kuhnke FIO I/O modüllerinden oluşur.

Kunke FIO Controller 113, bir CODESYS V3 çalışma zamanı sistemi ile donatılmış bir PLC'dir. Ayrıca sağlar Doğrudan bağlı FIO modüllerine sistem gerilimi. Kuhnke FIO veriyolu bağlayıcısı, fiziksel aktarım teknolojisini (bükümlü çift) LVDS'ye (E-veriyolu) dönüştürür ve LVDS modüllerinin gerektirdiği sistem voltajlarını üretir. Ofis ağ iletişimi için kullanılan standart 100 Base Tx hatları bir tarafa, proses sinyalleri için Kuhnke FIO I/O modüllerine bağlanır diğerine bağlan. Ethernet EtherCAT protokolü, son I / O modülüne kadar bu şekilde iletir.



CODESYS V3

CODESYS, endüstriyel otomasyon teknolojisinin birçok görevini yerine getirmek için tasarlanmış bir yazılım platformudur. IEC 61131-3 programlama sistemine dayanmaktadır. Bu araç, kullanıcılara pratik çalışmalarına göre uyarlanmış entegre çözümler sunmakta ve ne yapılması gerektiğine dair el ile destek sunmayı amaçlamaktadır.

CODESYS, IEC 61131-3'te belirtilen tüm beş dili destekler (Uluslararası Elektroteknik Komisyon):
  • IL (Eğitim Listesi)
  • Yapılandırılmış programlama için PASCAL tabanlı ST (Yapılandırılmış Metin)
  • LD (Merdiven Diyagramı)
  • FBD (Fonksiyon Blok Şeması)
  • SFC (Sıralı Fonksiyon Şeması)

Standart IEC dilleri dışında CODESYS şunları da destekler:
  • CFC (Sürekli Fonksiyon Şeması), tamamen yapılandırılabilir bir grafik düzenine sahip bir FD (fonksiyon şeması) düzenleyicisidir: FD editörleri ağ tabanlı ve otomatik olarak fonksiyon bloklarını düzenler, CFC, kullanıcılara blokları her yere yerleştirir, böylece geri bildirim efektleri, herhangi bir değişken olmadan oluşturulabilir. Bu dil özelliği, uygulamaya genel bakış oluşturmak için mükemmel bir seçim yapar.

Otamasyon Kataloğu