ÜRÜNLER

ÖZDAŞ MÜHENDİSLİK DIŞ TİC. SAN. LTD. ŞTİ.

Özdaş Mühendislik 1996 yılında kurulmuştur. Endüstriyel otomasyon sektöründe her türlü; ihtiyaca güvenilir ve zamanında çözüm ilkesini hedefleyen, müşterilerinin güven ve memnuniyetini kazanmış bir kuruluştur.
Eğitimli kadromuzla endüstriyel otomasyon , scada , HMI , step motoru,servo motoru konularında müşterilerimize çözümler üretmekteyiz.

Özdaş Mühendislik, global bir güç ve yönetim şirketi olan EATON (Moeller) firmasının otomasyon sistem entegratörlüğünü 2010 yılından bu yana başarı ile sürdürmektedir.
Müşterilerimiz ile iş ortaklıklarımızın uzun soluklu olmasının en önemli nedeni bilgi ,birikim ve deneyimlerimizi en doğru biçimde yansıtarak, süreçlerin sorunsuz ve aksamadan hayata geçirilmesini sağlamaktır.
Bizden hizmet alan firmaları digital dünyada bir adım daha ileri götürecek çözümler üretmekteyiz.
Günümüzün ekonomisine göre optimum çözümü oluşturarak düzgün ve en kısa zamanda çözüm üretmekteyiz.
Yapmış olduğumuz çalışmalar sonucunda proje yönetiminde özel uygulamalar geliştirmiş durumdayız. Her projenin kendi yapısına göre esnek bir yapıya sahip olduğunu çok iyi bilmekteyiz.
Yapmış olduğumuz her çalışmada müşteri memnuniyetini garanti eder ve kalite standartlarına göre uygun çözümler sunarız
Özdaş Mühendislik endüstriyel otomasyon alanında dünya markaları arasına giren SERAD S.A.S, AEC Srl, Lafert S.p.A., Metronix Meßgeräte und Elektronik GmbH firmalarının Türkiye Distribütörlüğünü de başarı ile sürdürmektedir.
Bayi ve yetkili teknik organizasyonu ile Türkiye’nin her noktasına ulaşarak müşteri memnuniyetini sağlamaktadır.

Revizyon Hizmetlerimiz
Firmamız müşteri isteği doğrultusunda bir sistemin yetersiz olduğunu veya artık amacını yerine getirmeyen bir sistem olduğunu kabul ederek sistemi tekrar ele alır. Uzman ekibimiz sistemi eski sistem temel alınarak veya tamamen değiştirerek yeniden projelendirir ve uygular.Bu konudada müşteri ile beraber çalışılarak eski sistem şartlarıı belirlenir ve en kısa zamanda sistemin tekrar devreye alınmasını sağlanır.

Otomasyon Sistemleri ve Projelendirme
Firmamız her türlü otomasyon sistemini müşterinin isteklerine ve çağımızın gerekliliğine göre oluşturup gerekli olan altyapıyı sağlamaktadır. 
Daha sonra bunlar müşteri ile ortak bir platform altında şekillendirilir ve tekliflendirme aşamasına geçilir. Tekliflendirme sonucunda proje tekrar ele alınır ve gerekli çalışmalar yapıldıktan ve zaman belirlendikten sonra proje uygulamaya koyulur.Otomasyon Konusunda sahip olduğumuz bilgi birikim sayesinde sistemlere kolaylık, iş ve zaman kazancı sağlamak dikkat ettiğimiz en büyük ayrıntıdır.

Teknik Destek ve Sorun Giderme
Firmamızın uzman ekibi sahip olduğu otomasyon bilgisi sayesinde bir çok sisteme profesyonel olarak destek verebilmekte ve müşterinin sorununa çok kısa bir sürede cevap verebilmektedir. Bu uygulamalar yapılırken müşterinin zaman kaybına dolayısıyla iş kaybına uğramaması için sorunu en kısa sürede çözmeye çalışır veya bazı acil durumlarda sistemi kısmen devreye alarak müşterinin bu kayıpları yaşamaması için çözümün en kısa sürede oluşturulacağı garantisini vermekteyiz. Ayrıca müşterimizin sorularını
veya tavsiyelerini yazılı olarak yanıtlayıp müşterimizin bir daha aynı sorunla karşılaşmaması için gerekli özveri ve imkanı sağlayıp, personel eğitimlerini ve ürün kalitesini arttırmaktayız.

Periyodik Bakım Hizmetleri
Sitemlerinizin düzgün çalışabilmesi için gerekli olan rutin bakımları ve oluşabilecek problemlere karşı önceden yapmış olduğumuz testler ile firmanızın daha büyük masraflara maruz kalmasını engelleyebiliriz.

Akıllı Ev Otomasyonu Çözümleri
Özel konfor, güvenlik ve enerji yönetimi sayesinde, evinizin,işyerinizin ve binanızın size huzur ve rahat bir yaşam sağlayan bir mekan olması için çözümler sunuyoruz. Hassas sensörler ile gereksiz enerji tüketimini sıfıra indirerek, evinizin,işyerinizin ve binanızın maliyetini düşüren, kendinizi güvende hissedebilmeniz için son teknoloji ürünler ile evinizin her noktasında duman, karbondioksit, su ve sıcaklığa karşı sizi koruyan çözümler sunmaktayız.
 

İSTANBUL

İSTANBUL

BURSA